středa 10. dubna 2013

XXV. Maturitní a imatrikulační ples


Nedávno (konkrétně 16. 3. 2013) jste mohli zaznamenat a zažít jedinečnou událost. Vlastně je každoroční, ale v jednom jedinečná přeci jen byla. Jednalo se totiž o jubilejní 25. maturitní a imatrikulační ples u nás na Úžlabině.

Jak tu bývá zvykem, užili jsme si i mnoho zábavy. Živou hudbu  v Lucerně nám obstarala skupina Big band Vladislava Brože, která dokáže i po tolika letech své existence rozhoupat boky leckteré tanečnice. Když řeknu leckteré, zasloužil bych pohlavek. Naše/Vaše taneční partnerky nejsou přeci jen tak ledajaké ženy a slečny, nýbrž kantorky, maminky a přítelkyně. Své umění navíc předvedla i taneční skupina Style Dance. Na programu večera samozřejmě nechybělo stužkování prváků, které tímto ještě jednou u nás vítám, a šerpování maturantů, kterým přeji hodně štěstí u zkoušek.

Maturanti se navíc drželi vcelku mladé tradice. Při posledním rozloučení se snažili ukázat trochu té své kreativity, a tak předvedli své vymyšlené a nacvičené choreografie. Podle potlesku po každém představení soudím, že se líbili. Tak můžeme jen doufat, že se i nastávající ročníky těchto aktivit ujmou a vystoupení studentů se tak stanou pravidlem.

Pro ty, kteří byli na letošním plese: doufám, že se Vám líbil a že ho rádi navštívíte i v dalších letech. A pro ty ostatní? No, měli byste napravit to, že jste chyběli,  a přijďte se podívat za rok, ať vidíte, o co jste přišli.

Bohumil Nejedlý, E4.A (školní rok 2012/2013)

Žádné komentáře:

Okomentovat