středa 17. června 2015

Autodesk M&E Roadshow

Ve středu 27. května 2015 jsme se my, studenti třídy L2.D studující obor Technické lyceum se zaměřením na průmyslový design, vydali na prezentaci Autodesk M&E Roadshow v Praze, kde nám špičkoví odborníci předvedli novinky a vylepšené nástroje v programech pro designery, herní vývojáře nebo návrháře filmových triků.

Akce se konala v kině MAT na Karlově náměstí. První prezentace byla věnována 3ds Max 2016. Novinkami v programu nás v angličtině provázel Mike Kuhn. Asi za hodinu následovala další prezentace, v té nám Jan Malíř z firmy UPP představil ukázky nejnovějších reklamních spotů firmy a viděli jsme také, jak se krok za krokem modeluje a vytváří celá reklama a jaké se využívají filmové triky. Nejvíce nás zaujala reklama natáčená s Lionelem Messim a mladými talentovanými fotbalisty z celého světa v různém prostředí.

Potom nám po krátké polední pauze Robert Coulin představil novinky v programu FLAME a Ronald Reyer v programu Maya.

Moc zajímavé ukázky ze své tvorby nám předvedl také pan Jan Rybář z PFX. Dozvěděli jsme se například, jak se vytváří reklamní spoty pro slavné automobilky.

Všichni jsme byli rádi, že jsme poznali něco nového z našeho oboru. Nesmím zapomenout ani na výborné pohoštění, díky kterému jsme si celý den ještě víc užili.

Děkujeme společnosti Autodesk, A/W Graph a boneheadZ za pozvání.

Pavlína Školníková, L2.D
Tamara Schreiberová

Žádné komentáře:

Okomentovat