pátek 7. března 2014

Exkurze na fakultu biomedicínského inženýrství FBMI ČVUT Kladno

V pátek 7. února 2014 třída E2.A (zdravotníci) v dopoledních hodinách odjela autobusem z Dejvické (metro) na exkurzi na den otevřených dveří fakulty FBMI ČVUT do Kladna.

Nejprve naše studenty spolu s dalšími zájemci o prohlídku fakulty přivítal děkan s proděkanem fakulty v přednáškové aule školy. Během 2 hodin pracovníci fakulty žákům podrobně představili všechny studijní obory a činnosti této fakulty. Po prezentaci si naši žáci prošli s průvodci z řad studentů fakulty celou školu a měli tak možnost se seznámit s laboratořemi a různými dalšími školními pracovišti této fakulty. Setkali jsme se také s bývalými našimi studenty oboru lékařské přístroje, kteří nyní pracují na fakultě a studují doktorandské obory. Jiní naši bývalí studenti již tuto fakultu absolvovali a nyní pracují v různých fakultních nemocnicích i v soukromých firmách zabývajícími se lékařskou a biomedicínskou technikou.  Po 14. hodině jsme odjeli autobusem do Prahy.

Exkurze proběhla bez problémů a žákům se líbila. Měli také velmi dobrý příklad a studijní motivaci v našich úspěšných bývalých studentech, se kterými se na fakultě FBMI setkali a kteří na této fakultě působí a vyučují.




Petr Parýzek (školní rok 2013/2014)

Žádné komentáře:

Okomentovat