středa 3. dubna 2019

Networking Academy Games – kategorie IoT

Soutěž se konala na SŠ a VOŠ aplikované kybernetiky v Hradci Králové. Soutěžní tým skládající se ze studentů: Vojtěch Hořánek, Sergey Kuroedov a Jovan Láník byl po druhém kole na 21. pozici. Na místo jsme dorazili chvíli po deváté hodině.



V tomto třetím kole dostaly soutěžní týmy za úkol sestavit a naprogramovat během tří hodin zařízení s mikrořadičem, které by podle pokynů v zadání umožňovalo ovládat krokový motor skrze webové rozhraní. Soutěžící měli nárok na krátkou konzultaci s lektory na samotném začátku a těsně před koncem časového limitu. V mezi čase byl připraven doprovodný program pro lektory skládající se z prezentace měřící techniky pro datové sítě a vývojových desek na bázi FPGA. Po obědě byly výtvory jednotlivých týmů ohodnoceny pořadateli.



Náš soutěžní tým splnil (dle svého nejlepšího svědomí) všechny body zadání a po následném ohodnocení získal 1. místo v rámci tohoto třetího kola. Po sečtení bodů z předchozích kol, se umístil celkově na 9. místě a odnesl si několik symbolických cen.


Jakub Bureš

Žádné komentáře:

Okomentovat